Over Renata Jansen

Renata Jansen; een reportage fotograaf met een voorliefde voor sport, gespecialiseerd in waterpolo, waar je ook voor bijzondere portretten terecht kunt.

“Na de opleiding tot vakfotograaf aan de Fotovakschool Amsterdam van mijn passie mijn beroep kunnen maken. De passie om beelden te maken die mensen raken, de uitdaging om mensen te verrassen met wat ze van zichzelf of hun project terug zien in een foto.

Nadat mijn project ‘Huis van de Sport / ….nog even geduld…’ werd aangekocht door de gemeente Haarlemmermeer en werd gebruikt als promotiemateriaal voor de opening, kwam alles in een stroomversnelling.

Met mooie opdrachten van de bouwer Vaessen Bouwbedrijf, Gemeente Haarlemmermeer, Citymarketing Haarlemmermeer en architect Slangen + Koenders kun je spreken van een droomstart.”

Tijdens de expositie “Leve de Mens” van fotograaf Jimmy Nelson in het Rijksmuseum voor Volkenkunde mocht ik als een van de geselecteerde fotografen in de fotostudio in het museum bezoekers portretteren. Een prachtige en leerzame ervaring.

Blijf op de hoogte en “like” mijn facebookpagina of volg mij op twitter. Meer informatie over mij vindt u op linkedin.

Een expositie van de foto’s ‘…Nog even geduld…’ hangt in Het Sportcomplex Koning Willem Alexander.

Als u bepaalde foto’s wilt gebruiken of afdrukken wilt bestellen dan kunt u contact opnemen.